ΚΙΑΤΟ: Αμαξοστοιχία του προαστιακού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 20χρονο στις Κρήνες

0



Το άτομο αγνώστων στοιχείων έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η αμαξοστοιχία 1313 εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο-Πειραιά.

Συρμός του προαστιακού παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά άτομο αγνώστων στοιχείων στις Κρήνες του δήμου Βέλου - Βόχας.

Το συμβάν, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έγινε λίγο μετά τις 11.00 πμ, το άτομο εκινείτο εντός της γραμμής και η αμαξοστοιχία 1313 εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο-Πειραιά.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με το korinthostv.gr σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί εδώ και λίγα λεπτά η περιοχή των Κρηνών, όπου λίγα ΄λεπτά μετά τις 11 το πρωί, σημειώθηκε πολύ σοβαρό ατύχημα. Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονται εξαγριωμένες ομάδες Ρομά που πετούν πέτρες προς τον Προαστιακό. Διμοιρίες των ΜΑΤ κατευθύνθηκαν στο τόπο του δυστυχήματος.

Θανάσιμος τραυματισμός 20χρονου

Ειδικότερα, συρμός του προαστιακού παρέσυρε Ρομά και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Για την ανάσυρσή του επιχείρησαν δυνάμεις της Π.Υ. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αμαξοστοιχία του προαστιακού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 20χρονο στις Κρήνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator