Γιώργος Καρελιάς: "Μια καταχρηστική και ανέντιμη ανακοπή" - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Ο νόμος είναι σαφής. Προνομιακοί πιστωτές είναι οι εργαζόμενοι, τα ασφαλιστικά ταμεία και το Δημόσιο για τον ΦΠΑ.Τα γνωρίζουν αυτά. Αλλά έκαναν ανακοπή. Εχουν το δικαίωμα. Αλλά το ασκούν καταχρηστικά. Και εις βάρος 850 ανθρώπων. Γι’ αυτό η ενέργειά τους αυτή είναι -εκτός από ανάλγητη- και ανέντιμη.Γνωρίζουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Σε όλες τις δικαστικές μάχες που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, βγήκαμε νικητές. Διότι έντιμοι δικαστές εφάρμοσαν πιστά τους νόμους που μας δικαιώνουν. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα». #livemedianews
Μιλά ο Γιώργος Καρελιάς, Δημοσιογράφος, εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» στην Επιτροπή Πιστωτών.
Η «Ελευθεροτυπία» έπαψε να κρέμεται στα περίπτερα τον Δεκέμβριο του 2011, ύστερα από 36 χρόνια. Από τότε αρχίζει ο Γολγοθάς των περίπου 850 ανθρώπων που εργάστηκαν σ’ αυτήν, οι οποίοι πασχίζουν να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν από τους κόπους μιας ζωής (αποζημιώσεις και δεδουλευμένα).

Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Καρελιάς: "Μια καταχρηστική και ανέντιμη ανακοπή" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator