Συνάντηση των Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως & τον Υφυπουργό Βασίλη Διγαλάκη

0Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05/06/20 μεταξύ του Προεδρείου των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε.. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Βασίλη Κρανιά , τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Καρύδη και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Παπάζογλου και της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, αλλά και με τον Υφυπουργό και αρμόδιο για θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλη Διγαλάκη για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης .Έγινε μια επικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν κυρίως την αντιστοίχιση των πτυχίων των αποφοίτων και τα επαγγελματικά δικαιώματα για κάποια γεωπονικά τμηματα των Τ.Ε.Ι. τα οποία εκκρεμούν και πρέπει άμεσα να εκδοθούν.Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. ο επιστημονικός και επαγγελματικός φορέας των Γεωπόνων Τ.Ε. θα συνεχίσει να προασπίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα των Πτυχιούχων Γεωπόνων - Γεωτεχνικών και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς την ανάδειξη αλλά και την οριστική επίλυση τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση των Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως & τον Υφυπουργό Βασίλη Διγαλάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator