Ο πρωταθλητής της Κορινθίας στο «Φιλόδημο» εκπαιδεύεται για τον «Αντώνη Τρίτση»

0Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος στο Άργος για την ενημέρωση από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο

Τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του Άργους, με το μπλοκάκι του έτοιμο να κρατήσει σημειώσεις. Πρόκειται φυσικά για τον δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο ο οποίος σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου μετέβη στο Άργος στην ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η ΠΕΔ Πελοποννήσου με προσκεκλημένο τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.


Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των δημάρχων και γενικά των αιρετών πάνω στο νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της αυτοδιοίκησης με την ονομασία «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο διαδέχεται τον «Φιλόδημο 1».

Ο Σπύρος Σταματόπουλος πρωταθλητής στις χρηματοδοτήσεις τόσο σε επίπεδο νομού όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας, άκουσε προσεκτικά τα όσα είπε ο Υπουργός και είναι παραπάνω από βέβαιο ότι έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για νέα έργα και νέες προτάσεις χρηματοδότησης που θα αναδείξουν τον δήμο Σικυωνίων πρωταθλητή και στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»!


Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο πρωταθλητής της Κορινθίας στο «Φιλόδημο» εκπαιδεύεται για τον «Αντώνη Τρίτση»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator