Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Ο "πανίσχυρος" οικονομικά Δήμος μας είναι μεγαλοοφειλέτης της ΔΕΥΑΣ» !!!

0Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μάθαμε τα ακόλουθα ενδιαφέροντα:

Α) Η ΔΕΥΑΣ έχει ανεισπρακτες οφειλές περίπου 3.000.000 ευρω. Μάλιστα τώρα θα ιδρυθεί τμήμα εισπράξεων μετά από τόσα χρόνια.

Β) Ο "πανίσχυρος" οικονομικά Δήμος μας είναι μεγαλοοφειλετης της ΔΕΥΑΣ. Αυτο ειπε υπάλληλος της Δευας αφου ευχαρίστησε το Δήμαρχο, γιατί (μετά απο 10 χρόνια, αυτο το ξεχασε) δέχθηκε συζήτηση με τους υπαλλήλους της επιχείρησης στο δημοτικό συμβούλιο, αντί να απαιτήσει τα χρήματα άμεσα και δυναμικά με τη συνδρομή ολων μας!!!!

Γ) Η επιχείρηση στερείται τεχνικής υπηρεσίας (το ξέραμε αυτό). Ολη η αντιπολίτευση -και αυτό είναι το νέο στοιχείο- ζήτησε την στελέχωση με μόνιμους υπαλλήλους-μηχανικούς, κατόπιν διαγωνισμού, προκειμένου να εκτελούνται μελέτες και έργα με επίβλεψη υπαλλήλων και όχι με χορό εργολάβων και αναθέσεων. Προφανώς δεν έγινε δεκτό, γιατί είναι καλύτερες οι προσλήψεις με αντάλλαγμα την ψήφο και την υποψηφιότητα στις εκλογές.

Δ) Δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού της περιουσίας της επιχείρησης ούτε δυνατότητα ρευστοποίησης αυτών (λογικοτατο, βέβαια οι ισολογισμοί βγαίνουν ισοσκελισμενοι με βάση "κάποιους" υπολογισμούς αξιών συν τα 3 εκατομμύρια που ΔΕΝ έχουν εισπραχθει).

Ε) Η επιχείρηση χρωσταει ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΕΗ 350.000 ευρώ ( είπε ο Δήμαρχος), 550.000 ευρώ είπε δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, 750.000 ευρώ ειπε Αντιδήμαρχος κανοντας χαβαλέ....βεβαίως αφου δεν είναι δικά του τα λεφτα, χαβαλέ κάνει ο άνθρωπος!!!!

Αυτά είναι ολίγα από τα χθεσινά.

Ασφαλώς πολλοί μην ταράζεστε, είναι ευτυχής κάποιος που πιστεύει στα όνειρα......

Εμείς θα επιχειρήσουμε άοκνα να αφυπνίσουμε τους πολλούς με πίστη στον ενδιαφερόμενο πολίτη και τη δημοκρατία!!!!!

Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Ο "πανίσχυρος" οικονομικά Δήμος μας είναι μεγαλοοφειλέτης της ΔΕΥΑΣ» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator