ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ;;;

0Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κορίνθου με τον άδικο χαμό της 23χρονης Αλεξάνδρας η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη Αλεξάνδρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου όταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο.
Θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της ιδιωτικής κλινικής γιατί πολλά ακούγονται και γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator