Συγκλονισμένη η Κορινθία για τον άδικο χαμό της 23χρονης Αλεξάνδρας

0




“Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κορίνθου με τον άδικο χαμό της 23χρονης Αλεξάνδρας η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη Αλεξάνδρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου όταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο.

Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και επί δέκα μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όλο αυτό το διάστημα φίλοι και γνωστοί έκαναν εκκλήσεις μέσω Facebook για αίμα ώστε να σωθεί η νεαρή Αλεξάνδρα.

Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά της.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της νεαρής Αλεξάνδρας , οι φίλοι έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν μέσω Facebook αλλά και να εκφράσουν την οργή τους για τον άδικο χαμό της κοπέλας .

« Για εκείνη παλεύαμε τόσο καιρό !Κι εκείνη πάλευε να ζήσει αλλά δεν τα κατάφερε !Δεν άντεξε ! Δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της !!! Τι μπορεί να νιώθουμε όλοι τώρα ; Τι μπορεί να νιώθει η οικογένεια της ;Θλίψη ! Οργή !Ο γιατρός αυτός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη να βοηθάει ανθρώπους την σκότωσε ! Δεν θα μείνει έτσι αυτό !!!Θα πληρώσει ακριβά για την πράξη του!!!Κι εύχομαι να μην μπορέσει πάλι να κοιμηθεί ήρεμος !!!Ευχομαι να νιώσει τον πόνο που προκάλεσε !!!» γράφει μια φίλη της στο Facebook

«Καλό ταξίδι Αλεξάνδρα , το σχολείο θα σε θυμάται!» με αυτά τα λόγια την αποχαιρετά ο καθηγητής της”, αναφέρθηκε στο protothema.gr.



Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονισμένη η Κορινθία για τον άδικο χαμό της 23χρονης Αλεξάνδρας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator