ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί το λογότυπο του Δήμου για παράνομες ανακοινώσεις" - ΒΙΝΤΕΟ

0Σαφής και κάθετος ο Δήμαρχος Κορινθίων για την ανακοίνωση περι σίτισης αδεσπότων στον Άσσο.

Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την ανάρτηση αυτής της ανακοίνωσης. Διαφωνεί πλήρως με το περιεχόμενο της.

Δεν είχαν λάβει γνώση ούτε ο Δήμαρχος ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την ενέργεια αυτή. Δόθηκε όταν περιήλθε σε γνώση τους, άμεσα η εντολή αφενός να αποσυρθεί η εν λόγω ανακοίνωση και αφετέρου να διερευνηθεί το ποιος την ανάρτησε αυθαίρετα.

Η νέα δημοτική αρχή συστήνοντας αντιδημαρχία φροντίδας ζώων επιδιώκει ακριβώς αυτό. Την φροντίδα και την μέριμνα τους. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να βάλλει την προσπάθεια αυτή.

Το συμβάν θα διερευνηθεί σε βάθος και θα αποδοθούν ευθύνες.

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί το λογότυπο του Δήμου για παράνομες ανακοινώσεις" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator