ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Παραίτηση Αλεξόπουλου με ευθεία επίθεση κατά Μυττά !!!

0Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων κος Αλεξόπουλος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ο πρόεδρος παραιτήθηκε από μικροφώνου, με ευθεία επίθεση προς τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κο Μυττά, ενοχλημένος για την ανάμειξη (;) του δεύτερου στα λιμενικά έργα.

Μια εξέλιξη που φέρνει σε δύσκολη θέση το Δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο, ο οποίος ακόμα δεν έχει πάρει θέση αλλά ούτε και απόφαση για το αν θα κάνει τελικά δεκτή την απόφαση του προέδρου του λιμενικού ταμείου αν και εφόσον αυτή κατατεθεί τελικά επίσημα.

Σε αναμονή της συνέχειας...
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Παραίτηση Αλεξόπουλου με ευθεία επίθεση κατά Μυττά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator