Για εγκληματικό ιατρικό λάθος κάνει λόγο η οικογένεια της 23χρονης Αλεξάνδρας - ΒΙΝΤΕΟ

0




Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή. Που τραγουδά. Ανέμελο. Μόλις 23 ετών. Που χαίρεται την κάθε στιγμή… Που όμως, χάθηκε ξαφνικά…
Παρ’ ότι πάλεψε 23 ημέρες στην εντατική. Μια επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου, λένε οι δικοί της, την οδήγησε στον θάνατο.

Μετά την επέμβαση, η 23χρονη Αλεξάνδρα, άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, η κατάστασή της επιδεινώθηκε περισσότερο και η μητέρα της κάλεσε το γιατρό και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε και πάλι στην κλινική.

Η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας, έχει συγκλονίσει όλους όσοι την γνώριζαν…

Οι φίλες της συντετριμμένες. Και η οργή για το τι μπορεί να οδήγησε την 23χρονη στο θάνατο , ξεχειλίζει.

Το Live news ενημέρωσε την καταγγελλόμενη κλινική για τους ισχυρισμούς της οικογένειας, ζητώντας επικοινωνία με το γιατρό, χωρίς όμως ανταπόκριση.
Η κηδεία της 23χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο, αφ’ ότου ολοκληρωθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Για εγκληματικό λάθος μιλά ο πατριός της
Ο κύριος Νίκος Ελένης, πατριός της 23χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της στην Κόρινθο μίλησε στο LIVE NEWS για το "λάθος των γιατρών που κόστισε τη ζωή σε ένα υγιέστατο κορίτσι".


Ο πατριός της νεαρής κοπέλας, μίλησε στο LIVE NEWS για όσα οδήγησαν στον τόσο άδικο χαμό του παιδιού του.

"Πήγε για μια επέμβαση ρουτίνας. Για έναν καυτηριασμό που κρατάει 10 λεπτά. Ο γιατρός μας καθησύχαζε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκείνη έλεγε ότι πονάει.

Το πρωί όταν είπε να πάμε, το παιδί δεν μπορούσε να κινηθεί, πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Κράτησε το παιδί πολλές ώρες προκειμένου να το δουν οι γιατροί. Για λίγες ώρες το χάσαμε το παιδί, το ανέκτησαν και μετά μπήκε στην εντατική και η ενημέρωση που μας έκαναν ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια.

Πως έγινε αυτό ρε παιδιά; Εμείς κρίνουμε αυτό που είδαμε, ένα παιδί υγιέστατο, που το χάσαμε μέσα σε λίγες ώρες.

Το χάσαμε και το παιδί, ήταν διασωληνωμένο και περίμεναν μπας και ζωντανέψει λόγο ηλικίας. Οι λόγοι που έφυγε το παιδί, και ο λόγος που μιλάω αυτή την στιγμή είναι να μη χάσουμε άλλο παιδί σαν το παιδί μας"

ΠΗΓΗ: Mega
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για εγκληματικό ιατρικό λάθος κάνει λόγο η οικογένεια της 23χρονης Αλεξάνδρας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator