ΚΟΡΙΝΘΙΑ SOS: Άλλα δύο κρούσματα κορονοϊού στην Κόρινθο σήμερα !

0Άλλα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα έγιναν γνωστά το τελευταίο 24ωρο στην Κόρινθο, τα οποία σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Κορινθιακά μέσα ενημέρωσης ανήκουν στο περιβάλλον της 62χρονης γυναίκας από το Συνοικισμό που βρέθηκε θετική στον ιό τη Δευτέρα 25 Μαΐου...

Τα δύο αυτά κρούσματα, ανεβάζουν τον αριθμό των προσβεβλημένων από τον κορονοϊό στους 10 στο Νομό Κορινθίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 9ο κρούσμα αφορά σε 55χρονη γυναίκα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του δέκατου κρούσματος. Ωστόσο και οι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ανήκουν στο στενό περιβάλλον της 62χρονης γυναίκας, επιβεβαιώνοντας τους αρχικούς φόβους που ήθελαν την συγκεκριμένη κυρία να έχει έρθει σε επαφή με αρκετά άτομα πριν διαγνωσθεί με Covid-19.

Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ SOS: Άλλα δύο κρούσματα κορονοϊού στην Κόρινθο σήμερα !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator