Με πρωτοβουλία Μητσοτάκη το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση - Αποζημιώνονται οι συγγενείς των θυμάτων της Marfin

0Με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Ελληνικό Δημόσιο, ως ελάχιστο δείγμα ηθικής υποχρέωσης, θα παραιτηθεί από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

Αυτό σημαίνει ότι οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορούν να εισπράξουν το ποσό της αποζημίωσης που επιδικάστηκε από το Εφετείο και ανέρχεται σε 2,24 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 9 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ο εντοιχισμός πλακέτας, στο χώρο όπου δολοφονήθηκαν οι τρεις συμπολίτες μας, εργαζόμενοι της Marfin παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν στην τελετή. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης επικοινώνησε με τους διευθυντές των γραφείων των πολιτικών αρχηγών και τους μετέφερε την πρόσκληση του Πρωθυπουργού. Από το ΚΙΝΑΛ έγινε γνωστό πως η Φώφη Γεννηματά θα είναι παρούσα. Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το ΚΚΕ και ο Γιάννης Βαρουφάκης του ΜεΡΑ25 ανακοίνωσαν πως δεν θα είναι παρόντες.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με πρωτοβουλία Μητσοτάκη το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση - Αποζημιώνονται οι συγγενείς των θυμάτων της Marfin"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator