ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ FAKE NEWS από Κορινθιακή ιστοσελίδα: "Μας ζητούν τους κωδικούς των τραπεζικών μας λογαριασμών" !!!

0
Πραγματικά απίστευτο fake news από την Κορινθιακή ιστοσελίδα korinthia.net.gr !!!
Διαβάστε να φρίξετε... ξεκινήστε από τον τίτλο:


Μάλιστα ο συντάκτης του το συνεχίζει και στην προσωπική του σελίδα στο fb όπου πραγματικά παραληρεί.
Στα δε σχόλια που ακολουθούν στο προφίλ αλλά και στο page της σελίδας ο κόσμος πιστεύει πως θα δώσει τους κωδικούς της τράπεζας σε τρίτο πρόσωπο !!!

 

Δείτε κάποια από τα σχόλια χρηστών που πίστεψαν πως... "το κράτος θα τους πάρει τους κωδικούς της Τράπεζάς τους": Επειδή το άρθρο είναι αισχίστως παραπλανητικό η αλήθεια είναι η εξής:

-Μπαίνεις εδώ https://dilosi.services.gov.gr/login για να πάρεις μια υπεύθυνη δήλωση...
-Επιλέγεις "Σύνδεση" και έχεις 5 επιλογές να συνδεθείς σε φορείς που έχεις ήδη λογαριασμό και άρα έχεις ήδη δώσει τους κωδικούς σου.

3η επιλογή: https://my.nbg.gr/identity/login?

Ότι και να επιλέξει κάποιος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο να... "του πάρει το κράτος τους κωδικούς" του διότι ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον πλοήγησης που την ευθύνη έχει ο κάθε φορέας είτε είναι τράπεζα είτε η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων δημόσιας διοίκησης.
Δεν κάνει δηλαδή κάτι παραπάνω από το να επισκέπτεται διαδικτυακά την τράπεζά του.

Δοκιμάστε το μόνοι σας και προσοχή στην Κορινθιακή δημοσιοκουτοχορτοφαγία !!!

Υ.Γ. Τα screenshots με τα σχόλια και τις αναρτήσεις που δημοσιεύουμε είναι δημόσια στο fb.

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ FAKE NEWS από Κορινθιακή ιστοσελίδα: "Μας ζητούν τους κωδικούς των τραπεζικών μας λογαριασμών" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator