ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ψέκασαν μαζί με το κτήριο και τον αντιπεριφερειάρχη Τ. Γκιολή; - ΦΩΤΟ

0
Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση- κουίζ με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ποιος αιρετός κατα τη διάρκεια ψεκασμού βρίσκεται στο γραφείο και κοιτάει τον φακό;”

Η απάντηση είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής!

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες των “Vas-val” με “πρωταγωνιστή” και αυτή τη φορά τον Τ. Γκιολή…

…Το έχει ο άνθρωπος με τις φωτογραφίες, …τι να λέμε τώρα! Ομολογούμε ότι τέτοια περίπτωση δεν την έχουμε συναντήσει ξανά!

Ακόμα και κατα τη διάρκεια ψεκασμού- απολύμανση, από ότι τουλάχιστον μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες, ο Τ. Γκιολής βρίσκεται στο γραφείο και κοιτάει τον φακό!!!

Από την ώρα που είναι στο γραφείο μέχρι την ώρα που φεύγει ο Γκιολής φωτογραφίζεται δίπλα από ένα άτομο που ψεκάζει -απολυμαίνει!!!

Φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε αν μαζί με τους ψεκασμούς στο κτήριο ψέκασαν και τον ίδιο τον Τ. Γκιολή! (Προσέξτε στις φωτογραφίες την ώρα που γίνεται ο ψεκασμός …πόσο κοντά βρίσκεται ο Τ. Γκιολής!)

Εκτός και όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε …απλά για να βγάλει και άλλες φωτογραφίες ο Γκιολής! Δηλαδή το άτομο με τη στολή να είναι όρθιο με το μηχάνημα στο χέρι και να κάνει πως ψεκάζει, τη στιγμή μάλιστα που δεν φαίνεται να απέχει ούτε δύο μέτρα από τον Γκιολή!

Σε αυτή την περίπτωση ποιος να ήταν ο σκηνοθέτης; …Αφήνουμε την απάντηση σε εσάς!

Δείτε τις φωτογραφίες:
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ψέκασαν μαζί με το κτήριο και τον αντιπεριφερειάρχη Τ. Γκιολή; - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator