ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αποκαλυπτική συνέντευξη Κορδώση στον Νίκο Νικολόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια ακόμη αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθιας και Δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης στον Ηλέκτρα f.m. 98,8 και στο Νίκο Νικολόπουλο. 
Αναφέρεται σε όλα τα θέματα του Δήμου Κορινθίων.
Σε πρόσωπα και  θέματα που ταλανίζουν το Δήμο, με μαχητικότητα  στις απόψεις του όπως πάντα.Μια μεγάλη συνέντευξη αλλά με απόψεις και κριτικές για όλους και για όλα πάντα με  αυτοδιοικητική και μόνο διάθεση.

ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αποκαλυπτική συνέντευξη Κορδώση στον Νίκο Νικολόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator