ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΜΗΝΙΟΥ "ΝΕΦΕΛΗ": Απονομή τιμητικής πλακέτας στην κα Αρετή Κοντογιάννη

0



Μια ακόμα δέσμευση υλοποιήθηκε την Κυριακή από τη "ΝΕΦΕΛΗ" αντί για τις 21.3.20 που θα γινόταν μια σπουδαία εκδήλωση τιμώντας την γυναίκα και τους σημαντικούς ρόλους που τις χάρισε ο Θεός

Η πανδημία όμως ακύρωσε όλα τα σχέδια των συλλόγων.

Η κυρία Κοντογιάννη μας δέχτηκε με πολύ χαρά στο σπίτι της και συγκινημένη δέχτηκε την πλακέτα ως το ελάχιστο δώρο στην μέγιστη προσφορά της στο χωριό μας.

ΑΞΙΑ λοιπόν η συγχωριανή μας που δώρισε το νέο ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ και να'ναι υγιής υπό την σκέπη ΘΕΟΥ.

Αυτό της ευχήθηκε το Δ.Σ. της "Νεφέλης".

Έλενα Αθανασούλη
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΜΗΝΙΟΥ "ΝΕΦΕΛΗ": Απονομή τιμητικής πλακέτας στην κα Αρετή Κοντογιάννη "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator