ΚΚΕ, Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

0



Το ΚΚΕ είναι η μήτρα του κακού, η κοινωνική . χαβούζα από όπου βγήκαν ολοι οι αρουραίοι και οι κατσαρίδες της ιστορίας μας, οι ποικιλοχρωμοι φορείς της συλλογικής κοινωνικής νόσου που λέγεται Αριστερά και βασίζεται στο μίσος, στον κοινωνικό φθόνο, στον διχασμό και στην βία. Ακόμη και η κοινωνική αλληλεγγύη που επικαλούνται, αφορά μόνο τους απόλυτα πιστούς στο ιερατείο αυτής της ψευτοθρησκείας χωρίς Θεό. Είναι αλληλεγγύη μαφιόζων. Δείτε τι γίνεται μόλις κάποιος δικός τους τολμήσει να διαφωνήσει και να βγει από την γραμμή των στοιχημένων δούλων του κόμματος. Όταν τους έπαιρνε, τον σκότωναν. Τώρα απλά συνεχίζουν τις άλλες ιστορικές μεθόδους τους. Λυντσάρουν την προσωπικότητα του. Τον βγάζουν πράκτορα, προδότη, ένα ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, επειδή ήταν από τους ανυπάκουους στην κρυφή καθοδήγηση της ΕΔΑ, επειδή δεν θα γινόταν τίποτα άλλο πιστευτό, διέδιδαν πως ήταν ..."@δερφή". Φίλος μου, λατρης της Γυναικας, που την ύμνησε με τα ποιήματά του, με πάθος για κοινωνική δικαιοσύνη αλλά όχι ψυχανώμαλος λενινιστής και πατριώτης, μου είχε αφηγηθεί με σπαρταριστο τρόπο τα κατινίστικα καμώματα των κουκουέδων.

Δείτε και τους "ήρωες" τους. Ο καλύτερος είχε σκοτώσει την μάνα του και όλη ή Ιστορία τους ένας αγώνας υπέρ ξένων συμφεροντων, για την απόσπαση εθνικού εδάφους. Σε κάθε ιστορική φάση είναι εύκολο να βρεις το ΚΚΕ. Οπου κείται το εθνικό συμφέρον, αυτοί βρίσκονται απέναντι.

Όταν οι δυο παππούδες μου πολεμούσαν στον Σαγγάριο, αυτά τα σκουπίδια της Ιστορίας μαχαιρωναν πισώπλατα το Έθνος και τον Στρατό του και επαίροντο γι' αυτό.

Προδότες.

Καπηλευτηκαν την Αντίσταση στην Κατοχή ξοδεύοντας περισσότερες σφαίρες κατά αθώων Ελλήνων παρά κατά των Γερμανών, γιατί αληθής στόχος ήταν η κατάληψη της εξουσίας και η απόσπαση εθνικού εδαφους, της Μακεδονίας, σε συνεργασία με τα συνεταιράκια τους, τα τομάρια του ΝΟΦ.

Δολοφόνησαν χιλιάδες, από ήρωες όπως ο Ψαρρός, μέχρι γυναικόπαιδα και κάποιους από τους καλύτερους δικούς τους, γιατί είχαν εθνική φλέβα και τολμησαν να ασκήσουν κριτική ή έγιναν αποδιοπομπαίος τράγος. Διαβάστε την τραγική ιστορία του Γιαννούλη και του Ευριπίδη Μπακιρτζή.

Προδότες που ματοκυλησαν την χώρα. Αντί να παρελαύνουμε νικητές στο Βερολινο, να διεκδικούμε την Βορειο Ήπειρο και την Κύπρο, αγωνιζόμασταν να γλυτώσουμε την ίδια την Αθηνα και μετά την Μακεδονία από τα νύχια τους.

Τους πατησαμε στο σβέρκο αλλά σιγά σιγά η βλακεία και οι ανόητες ενοχές του λεγόμενου αστικού κόσμου, τους άφησε να σηκώσουν κεφάλι και οι παραφυάδες τους φύτρωσαν από τα Εξάρχεια ως τον ΣΥΡΙΖΑ. Ή προδοτική φυτρα τους είναι ίδια και απαράλλακτη. Φάνηκε στην λαθρομετανάστευση, στις Πρέσπες και στον Έβρο.

Δεν τους ανήκει τίποτε. Ούτε καν η κοινωνική δικαιοσύνη. Ο,τι κατέκτησε ο κόσμος της εργασίας, το οφείλει στην εξέλιξη της οικονομίας και της κοινωνίας και στις πολιτικές αποφάσεις του Μεταξά, του αληθινού Κέντρου της Ιστορίας και της Λαϊκής Δεξιάς.

Ή ανοχή στην παράνομη στάση τους το 2020 είναι λάθος. Πρέπει να τους φερθεί το κράτος οπως σε αληθινούς ναζί. Ειναι πρώτα ξαδέρφια.

Εκεί στην Εισαγγελία, όλα καλά; Αυτοί παραβιάζουν τα μέτρα, ρελάνς με παράβαση καθηκοντος η Αστυνομία κι εσεις;

Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΚΕ, Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator