ΝΤΡΟΠΗ: Οι νεκροί της Σωληνουργείας δε θέλουν γαρύφαλλα... δικαιοσύνη θέλουν - ΒΙΝΤΕΟ

0Την καθιερωμένη ετήσια εμφάνισή του έκανε το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ Εργατικό κέντρο Κορίνθου δια του αντιπροσώπου του έξω από την πρώην Σωληνουργεία Κορίνθου για να... τιμήσει τους νεκρούς του ατυχήματος του 2003 με γαρύφαλλα !!!
Μόνο ντροπή για ένα ανύπαρκτο εργατικό κέντρο ως θεσμός και παρουσία.
Μόνοι ντροπή να μιλάνε για "αγώνες" οι καρεκλοκένταυροι που δεν έχουν βγει ποτέ από τα γραφεία τους να επισκεφτούν χώρους εργασίας.

Μόνο ντροπή κύριοι... οι νεκροί της Σωληνουργείας δε θέλουν γαρύφαλλα κύριοι του Εργατικού κέντρου Κορίνθου, δικαιοσύνη θέλουν σε ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο._

Δημοσίευση: Μαΐου 01, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΤΡΟΠΗ: Οι νεκροί της Σωληνουργείας δε θέλουν γαρύφαλλα... δικαιοσύνη θέλουν - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator