ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ: Ενημερωτικές συναντήσεις με εργαζόμενους στους Δήμους του νομού

0
Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με το ανθρώπινο δυναμικό των Δομών “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης , καθώς και με υπαλλήλους καθαριότητας των Δήμων Νεμέας και Λουτρακίου- Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σούκουλη Βιλιάλη “ το ανθρώπινο δυναμικό στις δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι», όσο και στις υπηρεσίες καθαριότητας σε όλους τους δήμους της Κορινθίας μας στάθηκαν και στέκονται στην πρώτη γραμμή προσφοράς και ευθύνης κατά την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Με απόλυτο επαγγελματισμό και πραγματική αίσθηση συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο έπραξαν το επαγγελματικό τους καθήκον ακόμα και με κίνδυνο της προσωπικής τους υγείας. 

Τους Ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι ότι θα στέκομαι σταθερά δίπλα στα δίκαια αιτήματα τους, καθώς και στην προσπάθεια έμπρακτης αναγνώρισης των υπηρεσιών τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον δήμαρχο Νεμέας κο Κώστα Φρούσιο, τον δήμαρχο Σικυωνίων κο Σπύρο Σταματόπουλο, τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κο Βλάση Τσιώτο, τους αντιδημάρχους Λουτρακίου- Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων κο Σωτήρη Πέρρα, Νεμέας κο Σωτήρη Σκάζα και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κα Ελίνα Μενούνου για την θερμή φιλοξενία. Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα.”
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ: Ενημερωτικές συναντήσεις με εργαζόμενους στους Δήμους του νομού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator