Στο τελικό στάδιο η δημιουργία εντατικής καρδιολογικής μονάδας δωρεά του Ομίλου Πιέτρης στο Νοσοκομείο Κορίνθου !

0Στο γραφείο του προέδρου του Ομίλου Πιέτρης χθες το μεσημέρι, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένη η μελέτη για την κατασκευή και λειτουργία, της υπερσύγχρονης καρδιολογικής νοσηλευτικής μονάδας εντατικής θεραπείας.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι του κ.Γιώργου Πιέτρη, παρουσίασαν στον διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Γρηγόρη Καρπούζη και τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής κ.Χρήστο Χασικίδη, την μονάδα και το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής της.

Η μονάδα αποτελεί δωρεά του Ομίλου Πιέτρης στο Νοσοκομείο Κορίνθου και θα περιλαμβάνει 6 κρεβάτια εντατικής νοσηλείας καθώς και τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό, που σύμφωνα με τον κ.Χασικίδη θα είναι απο τους προηγμένους στην Ελλάδα και θα μπορεί να παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου καρδιολογική φροντίδα.

Η μονάδα όπως αποφασίστηκε στην παρουσίαση θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πρώτους ασθενείς μέσα στο καλοκαίρι.!

Ο κ.Γιώργος Πιέτρης, ενημέρωσε τον διοικητή του Νοσοκομείου, ότι παραμένει πάντα στην διάθεση του νοσηλευτικού μας ιδρύματος και θα συνεχίσει στηρίζει το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όποτε του ζητηθεί, ως ελάχιστη ανταπόδοση στην αγάπη και την εμπιστοσύνη που 25 ολόκληρα χρόνια οι Κορίνθιοι, εκφράζουν στην οικογένεια Πιέτρη.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πολύ σημαντική αυτή δωρεά, γίνεται στην μνήμη της μητέρας κας Αθανασίας Πιέτρη, που δίδαξε με την ζωή της, την αξία και την σημασία της άδολης προσφοράς στους ανθρώπους και την κοινωνία και τιμήθηκε για το έργο της.

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, ενώ παράλληλα, θα προχωρά η προμήθεια, του εξοπλισμού και η οργάνωση της μονάδας.

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Πιέτρης, παρά τις δύσκολες εποχές που περνάμε, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης του απέναντι στους Κορίνθιους, θα είναι διαρκώς στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Γραφείο Τύπου Ομίλου Πιέτρη
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο τελικό στάδιο η δημιουργία εντατικής καρδιολογικής μονάδας δωρεά του Ομίλου Πιέτρης στο Νοσοκομείο Κορίνθου !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator