Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Εκδήλωση- φιέστα από πολλούς που δεν έχουν δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για το Αστεροσκοπείο"

0



Ήμαστε ο συνδυασμός που είχε μιλήσει και γράψει όσο κανένας προεκλογικά για την αδικαιολόγητη υποβάθμιση του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου και την ανάγκη ανάδειξής του ως επιστημονικού σημείου αναφοράς της Πελοποννήσου. Το είχαμε δε συνδέσει σε ένα ενιαίο σύνολο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μαζί με το Αρχαίο Θέατρο Βασιλικού, τη Λίμνη Στυμφαλίας και τον Αγ. Γεώργιο Φενεού.

Σχολικός τουρισμός, εκκλησιαστικός τουρισμός, καλλιτεχνικός και εκπαιδευτικός τουρισμός και αξιοποίηση περιβάλλοντος.

Είναι χαρά μας οτι σήμερα ανακοινώθηκε η σχετική πρωτοβουλία της Περιφέρειας για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Αστεροσκοπείου.

Βεβαίως στην εκδήλωση- φιέστα αυτή, που εκλήθησαν πολλοί μη έχοντες δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια για το Αστεροσκοπείο, (και στην οποία από τις φωτογραφίες προκύπτει ότι παραβιάστηκε κάθε κανόνας περί τήρησης αποστάσεων για τον κορωνοιό) ΔΕΝ κληθήκαμε γι αυτό και ΔΕΝ παρευρεθήκαμε.

Δεν πειράζει.

Εμείς θα είμαστε εδώ για χρόνια ώστε να λέμε -και στο μέλλον να κάνουμε- τα χρήσιμα για τον τόπο μας.

Εξάλλου ΟΥΔΕΠΟΤΕ σκέφτηκα ή ζήτησα να αλλάξω επάγγελμα από δικηγόρος σε φωτογράφος της Κορινθίας μας ή σε φωτομοντέλο με φόντο υπέροχα μέρη όπως το Κρυονέρι.

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Εκδήλωση- φιέστα από πολλούς που δεν έχουν δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για το Αστεροσκοπείο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator