ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το 7ο κρούσμα κορονοιού ο σύζυγος της 65χρονης που νοσηλεύεται στην Αθήνα

0
Ο σύζυγος της 65χρονης γυναίκας από χωριό του Ξυλοκάστρου που βρέθηκε θετική στον κορονοιό, είναι το 7ο κρούσμα στην Κορινθία.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της protinewskorinthias ο άντρας παρότι στην αρχή παρουσίασε ήπια συμπτώματα σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου με έντονα συμπτώματα και κρίθηκε η μεταφορά του στην Αθήνα λόγω και των άλλων προβλημάτων υγείας που έχει.

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το 7ο κρούσμα κορονοιού ο σύζυγος της 65χρονης που νοσηλεύεται στην Αθήνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator