Ξεκινά η ανακύκλωση ενδυμάτων & υποδημάτων στο Δήμο Κορινθίων - Έφτασαν και τοποθετήθηκαν σήμερα 20 «κόκκινοι κάδοι»

0
Στην καθημερινότητα των Κορινθίων μπαίνει από σήμερα η ανακύκλωση ενδυμάτων και υποδημάτων ! 20 κόκκινοι κάδοι έφτασαν το πρωί και τοποθετήθηκαν στην πόλη από την εταιρία RECYCOM δίνοντας «πράσινο φως» στην ολοκληρωμένη διαχείριση των συγκεκριμένων ειδών και στην μείωση των υλικών που καταλήγουν στα σκουπίδια μας.

«Η πραγματική ανακύκλωση είναι ο στόχος μας, σήμερα με την τοποθέτηση των κόκκινων κάδων βάζουμε ένα ακόμα λιθαράκι. Καλώ τους πολίτες να ανακυκλώσουν, τους καλώ να κάνουμε την προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε, συνήθεια», θα πει ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος παρακολούθησε την τοποθέτηση του 1ου κόκκινου κάδου στην γωνία της Εθνικής Αντιστάσεως με την Κολιάτσου παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Δημήτρη Μπίζτιου καθώς επίσης και του Ειδικού Συμβούλου Περιβάλλοντος κ.Ανδρέα Πανούση.

Η ανταπόκριση των πολιτών θα δώσει την δυνατότητα στο δήμο να αυξήσει τον αριθμό των κάδων και να καλύψει το σύνολο του καλλικρατικού δήμου . Να μειώσει στο ελάχιστο τα υλικά που φτάνουν στα σκουπίδια, να στηρίξει τον τομέα της επανάχρησης.

Μέρος των ενδυμάτων και υποδημάτων που θα συγκεντρώνονται θα αποδίδονται στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου. Από εκεί, όσοι πολίτες έχουν ανάγκη, θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 27413 62112-62117

Οι πολίτες θα βρουν τους κόκκινους κάδους στα εξής σημεία:Α/Α
ΔΙΕΘΥΝΣΗ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
1
Αγίου Γεωργίου 86
Πλησίον Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου
2
Πατρών 110
ΑΒ Βασιλόπουλος
3
Σοφοκλέους 38
Πλατεία Αγιαννιώτικα
4
Άργους 17
1ο Γενικό Λύκειο
5
Επ. Οδός Κορίνθου-Εξαμιλίων
Σκλαβενίτης
6
Κολοκοτρώνη & Γ. Παπανδρέου
2ο Δημοτικό
7
Γ. Παπανδρέου 87
Παραλία Καλάμια
8
Νοταρά & Πατρών
Πλησίον Ιερού Ναού Απ. Παύλου
9
Αδειμάντου & Σισύφου
Δ/νση Καθαριότητας Δήμου
10
Εθν. Αντιστάσεως & Κολιάτσου
1ο Δημοτικό
11
Περιάνδρου & Δαμασκηνού
Πλησίον Θεοπροσφοράς
12
Αγίου Νικολάου 35
Λιμάνι Κορίνθου Χώρος Στάθμευσης Οχημάτων
13
Αγίου Νικολάου & Δερβενακίων
Λιμάνι Κορίνθου ΔΕΗ
14
Εθνικής Ανεξαρτησίας 18
6ο Δημοτικό
15
Δημοκρατίας 4
Σταθμός ΚΤΕΛ Κορίνθου
16
Αγίας Άννης 35
Πλησίον Ιερού Ναού Αγίας Άννης
17
Κοραή & Απ. Παύλου
4ο & 12ο Δημοτικό
18
Κωνσταντινουπόλεως & Απόλλωνος
Πλατεία Ηλιόπουλου Συνοικισμός
19
Αθήνας
Πλατεία Νεάπολης
20
Ποσειδωνίας 17
Γαλαξίας

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεκινά η ανακύκλωση ενδυμάτων & υποδημάτων στο Δήμο Κορινθίων - Έφτασαν και τοποθετήθηκαν σήμερα 20 «κόκκινοι κάδοι»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator