Πολάκης για Η. Γρηγόρη: «Σιγά μην ζητήσουμε συγνώμη - Δεν τον διαγράφουμε»

0



Σιγά μη «ζητήσουμε συγνώμη» δηλώνει ο Παύλος Πολάκης για τη χυδαία επίθεση κατά του πρωθυπουργού και των Τσιόδρα, Χαρδαλιά, ενώ αναφέρει πως κακώς ανέστειλε την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ ο Η. Γρηγόρης. Τι λέει για την Μ. Βουνάτσου που ήθελε συμψηφισμό νεκρών με την τραγωδία στο Μάτι.

Με ανάρτησή του στο facebook o πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπολύει επίθεση κατά πάντων και υπερασπίζεται τα όσα έγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του κατά του πρωθυπουργού, του Ν. Χαρδαλιά και του Σ. Τσιόδρα.

Δηλώνει μάλιστα, χρησιμοποιώντας επίσης χαρακτηρισμούς, «ρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο», ενώ σημειώνει ότι κακώς ζήτησε ο Η. Γρηγόρης την αναστολή της ιδιότητάς του ως μέλος.

Στο σημείο αυτό υποστηρίζει ανοιχτά και τη Μυρσίνη Βουνάτσου, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναφέρει: «Όταν θα "ισοφαρίσουμε" τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές. Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Τονίζει δε πως παραποιήθηκε η παραπάνω δήλωση.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Π. Πολάκης αναφέρει:

«Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!!

Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτες που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο .Κακως ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)"

Αξιζει να σημειωθει οτι και στις δυο περιπτωσεις ο Αλ. Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που με καθε αφορμη ζητουν παραιτησεις για αναρτησεις η δηλωσεις στελχων της ΝΔ απεφυγαν να λαβουν θεση ενω δεν τεθηκε καν θεμα αποπομπης των στελεχων.

Αντιθετως με την αναρτηση Πολακη φαινεται πως στηριζονται κεντρικα τα οσα υβριστικα εχουν αναφερει. Υπενθυμιζεται πως οταν ο Αλ. Τσιπρας ειχε ρωτηθει για την Μυρσινη Βουνατσου ειχε δηλωσει απλα οτι υπηρξε αποδοκιμασια απο την Νομαρχιακη Επιτροπη Συριζα Λεσβου χωρις ο ιδιος να τοποθετηθει».
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολάκης για Η. Γρηγόρη: «Σιγά μην ζητήσουμε συγνώμη - Δεν τον διαγράφουμε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator