Η αυτάρεσκη παπαρολογία της Έλενας Ακρίτα

0




Γράφει ο Διονύσης Κ. Καραχάλιος, Δικηγόρος

Η γνωστή συγγραφέας, δημοσιογράφος, πολιτειολόγος, κοινωνιολόγος, εισαγγελέας, ηθικολόγος και τιμητής των πάντων Έλενα Ακρίτα συνηθίζει, μέσω του προσφιλούς της διαδικτύου, να κατακεραυνώνει όλους όσοι ενοχλούν την δική της ανεπίληπτη αισθητική και ηθική, έχοντας προφανώς εκλάβει την μοναδικότητα της ύπαρξής της ως ένα είδος σύγχρονου «Ιαβέρη», αρμοδίου ακόμη και να «κατινιάζεται» ή να «ξεκατινιάζεται» χωρίς συστολή και μέτρο.

Η σπουδή της να ρίξει τα θεωρούμενα από την ίδια φαρμακερά βέλη της (τα οποία, στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά κούφια, φαιδρά και ανούσια…), προκειμένου να δικαιολογήσει τον προοδευτισμό της, την ευφυΐα της, ή, έστω, την εκζήτηση και την παραξενιά της, την οδήγησε σε ένα ακόμη ατόπημα… Σαν αυτά που συνήθως διαπράττει, καθώς αδυνατεί παντελώς να συγκρατήσει την γλώσσα της, που προτρέχει ξεδιάντροπα της διανοίας της και την αφήνει κατάκοπη και εκτεθειμένη…

Η κυρία λοιπόν διάβασε μια ανάρτηση– fake news, σύμφωνα με την οποία η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε ένα οικονομικό προγραμματισμό και ως οικογένεια πέρασαν 7 ημέρες με 38,40 ευρώ και μάλιστα μαζί με το σούπερ μάρκετ…

Η πολύπειρη στην ανοησία της και στην εμπάθειά της κυρία Ακρίτα, έσπευσε να σχολιάσει, με δική της ανάρτηση, την «φοβερή» πληροφορία! Ιδού το απαύγασμα της απαστράπτουσας διανοίας της:

«Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον.»

Φυσικά ο Άδωνις δεν είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Όμως το λάθος προσδίδει έμφαση στην πικρόχολη καταγγελία. Όπως και η «γονατισμένη Ελλάδα», που φαίνεται να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις της. Όσο για την «ασχετοσύνη», είναι εύλογο να την επικαλείται η πολυπράγμων κυρία, αφού, χρόνια τώρα, κολυμπά μέσα σ’ αυτήν, περιφέροντας δημοσίως τα συμπλέγματα, τις κακοήθειες και την εμπάθειά της, έναντι όλων όσοι ενοχλούν την ακράτητη αλαζονεία της και την ασύδοτη αμετροέπειά της. Εξ ίσου εύλογο είναι, να κάνει η ίδια λόγο για «ντροπή», όταν δίνει την εντύπωση ότι ποτέ της δεν την αισθάνθηκε…

Η περί «ντροπής» ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη ασφαλώς και δεν μπορεί να συνετίσει την ακατάσχετη φλυαρία και την παραληρηματική κακοήθεια της Έλενας Ακρίτα. Είναι γεννημένη γι’ αυτήν και ζει γι’ αυτήν.

Πως να περιμένει κανείς σύνεση, υπευθυνότητα, μέτρο και όρια στην υποτιθέμενη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος (εδώ γελάνε), από κυρίες σαν την Έλενα Ακρίτα, όταν η ξεδιάντροπη όσο και «αυτάρεσκη παπαρολογία» είναι, εδώ και χρόνια, το κύριο χαρακτηριστικό της;

ΠΗΓΗ: lastpoint.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η αυτάρεσκη παπαρολογία της Έλενας Ακρίτα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator