ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ: Η Εισαγγελία Κορίνθου θα πρέπει να διατάξει έρευνα τώρα - Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί

0


Ο άτυχος Βαγγέλης 14 ετών

Χτες χάθηκε ακόμα μια ψυχή 14 χρόνων (δείτε εδώ), όχι διότι ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά από ατύχημα. Χάθηκε ένα παιδί που έπαιζε στην γειτονιά του με αποτέλεσμα άθελα του να κάνει την βουτιά του θανάτου πέφτοντας στο κενό της Διώρυγας .

Από ολιγωρία και ανευθυνότητα . Γιατί η Α. Ε. ΔΙ. Κ από Βασίλισσα των ΔΕΚΟ έχει καταντήσει η ΔΕΚΟ των ευνοούμενων των κομμάτων τα οποία ξεπληρώνουν γραμμάτια τοποθετώντας ημέτερους να διοικήσουν ανεξάρτητου γνώσεων και εμπειρίας .

Η διοίκηση της Α. Ε. ΔΙ. Κ από το έτος 2016 έως και σήμερα είναι ανύπαρκτη. Τα διοικητικά και διευθυντικά στελέχη της είναι απλά καλά αμειβόμενες γλάστρες.

Είναι η.......διοίκηση που εγκατάλειψε την Διώρυγα σε τέτοιο βαθμό και σε όλους τους τομείς που δεν μπορεί να γίνει περιγραφή.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να έχει δημιουργηθεί οικισμός ακριβώς στα όρια της ιδιοκτησίας της Διώρυγας και να μην υπάρχει φύλαξη και απαγόρευση πρόσβασης προς τις όχθες – πρανή της Διώρυγας σε οικιστές περιπατητές κλπ .

Είναι έγκλημα στο οποίο ηθικοί αυτουργοί είναι η διοίκηση της Διώρυγας συμπεριλαμβανομένων των διευθυντών της και η Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων διότι η Διώρυγα βρίσκεται εντός των διοικητικών του ορίων του και ποιο συγκεκριμένα το σημείο του ατυχήματος είναι σε οικισμό του Δημοτικού διαμερίσματος Ισθμίας του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Εις βάρος της Διοίκησης της Διώρυγας εκκρεμούν καταγγελίες και μηνυτήρια αναφορά για θέματα εγκατάλειψης και άλλα πολλά σοβαρά θέματα όπως και ατυχήματα άλλου τύπου με σοβαρούς τραυματισμούς σε παράνομα και ανασφάλιστους εργαζομένους. Τώρα ήρθε η ώρα η Δικαιοσύνη να κάνει τα δέοντα.
Η Εισαγγελία Κορίνθου θα πρέπει να διατάξει έρευνα και να επιρρίψει άμεσα ευθύνες στα Διοικητικά και Διευθυντικά στελέχη της Διώρυγας αλλά και στην Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Χάρης Μαρίνης – Λουτράκι


Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ: Η Εισαγγελία Κορίνθου θα πρέπει να διατάξει έρευνα τώρα - Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator