Συγκινητικό βίντεο: Βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο και το ιατρικό προσωπικό ξεσπά σε χειροκροτήματα

0Ένα χειροκρότημα που αξίζει πρωτίστως στους ίδιους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές!
Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσιεύθηκε στο Facebook προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, καθώς ασθενής που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο Νοσοκομείο και οι στιγμές που εκτιλύχθηκαν κατά την έξοδό του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μας κάνουν να συνειδητοποιούμε, όχι μόνο ότι πρόκειται για μια μάχη ζωής και θανάτου, αλλά και ότι θα τα καταφέρουμε!

Η πόρτα ανοίγει και ο ασθενής βγαίνει στον διάδρομο του νοσοκομείου, όπου είναι μαζεμένοι γιατροί και νοσηλευτές και ξεσπούν σε χειροκροτήματα, αναφωνώντας «Μπράβο, κύριε Γιώργο», ενώ και ο ίδιος χειροκροτεί και χαιρετά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, κατά τη μεταφορά του σε θάλαμο.Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκινητικό βίντεο: Βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο και το ιατρικό προσωπικό ξεσπά σε χειροκροτήματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator