Ν. Σύψας: "Το φάρμακο για τον κορονοϊό στα φαρμακεία έως το τέλος του καλοκαιριού" (audio)

0Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το φάρμακο για τον κορονοϊό θα βρίσκεται στα φαρμακεία και η βάση του θα είναι η ουσία ρεμντεσιβίρη.

Στα ευχάριστα νέα, που φέρνουν προχωρημένες κλινικές μελέτες για τη χρήση της συγκεκριμένης ουσίας, αναφέρθηκε μέσω του Πρώτου Προγράμματος και της εκπομπής GPS με τους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλας Σύψας.


Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. Σύψας: "Το φάρμακο για τον κορονοϊό στα φαρμακεία έως το τέλος του καλοκαιριού" (audio)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator