Προληπτικές ενέργειες Δήμου Κορινθίων για το θέμα του κορονοϊoύ

0Ο δήμος Κορινθίων ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ από αύριο Δευτέρα 09.03.20 και για διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων.

Η αναστολή έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας περί «Νέων προληπτικών Μέτρων για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας».

Επιπλέον εφαρμόζονται τα εξής μέτρα που αποφάσισε το υπουργείο Υγείας .

Αναστολή οιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης για τις επόμενες 4 εβδομάδες. ·

Αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας για 2 εβδομάδες.

Διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Τα μέτρα έχουν ως επίκεντρο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από πιθανή εξάπλωση της νόσου που σχετίζεται με τον . κορονοΐό

Ο δήμος με αίσθημα ευθύνης εφαρμόζει τις αποφάσεις και ακολουθεί τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας , ενημερώνει τους δημότες του και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να προχωρήσει σε απολυμάνσεις και κάθε άλλου είδους ενέργειες όταν και εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει διαπιστωθεί στο δήμο κορινθίων κρούσμα ασθένειας από τον κορονοΐό και ευχόμαστε να μην υπάρξει ποτέ .
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προληπτικές ενέργειες Δήμου Κορινθίων για το θέμα του κορονοϊoύ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator