ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΕ - ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ

0



Η εταιρεία ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΕ - ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο των κρίσιμων εξελίξεων από την πανδημία του νέου Κορονοϊού (Coronavirus), με αίσθημα ευθύνης για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών της, των εργαζομένων της, αλλά και εν γένει της κοινωνίας μας, τηρώντας και υλοποιώντας τις αποφάσεις και τις οδηγίες των καθ’ ύλη κυβερνητικών αρμοδίων (Διοίκησης και Επιδημιολόγων), στο εξής θα λειτουργεί και θα εκτελεί παραγγελίες μόνο τηλεφωνικά στο 27410 48217 ή μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος MOUROUTSOS.COM.

Οι παραδόσεις των προϊόντων στην πελατεία μας θα διενεργούνται με αποστολές μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ή μέσω της χρήσης των ιδιόκτητων μεταφορικών μας μέσων, τηρώντας σε κάθε περίπτωση όλους τους οριοθετημένους κανόνες ατομικής και συλλογικής υγιεινής.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία, θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας, έκτακτες ή μη, μικρές ή μεγάλες.

Για την Εταιρεία

Γεώργιος Μουρούτσος
Ισθμός Κορίνθου 18/03/2020
Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΕ - ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator