ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κλείνει η ανοιχτή δομή για να μην μετακινούνται ελεύθερα οι μετανάστες στην πόλη

0Αυτή ίσως να είναι και η καλύτερη είδηση στην πόλη μας. Μπράβο στους γιατρούς μας και στον Υπουργό του νομού, Χρίστο Δήμα !!!

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας με τον ΕΟΔΥ και προσωπική συνεννόηση του προέδρου με τον Υφυπουργό κο Δήμα στο θέμα της ανοιχτής δομής μεταναστών, αποφασίστηκε η δομή να κλειστεί, ώστε οι μετανάστες να μη μετακινούνται ελεύθερα στην πόλη. Επίσης, γίνεται συνεχή ενημέρωση στη γλώσσα επικοινωνίας τους και συμφωνήθηκε τοποθέτηση ειδικής σκηνής απομόνωσης,όπου θα διαμένουν οι πάσχοντες με εμπυρετο.
Ειδικό ευχαριστώ οφείλουμε στα μέλη μας του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την ενημέρωση.
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κλείνει η ανοιχτή δομή για να μην μετακινούνται ελεύθερα οι μετανάστες στην πόλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator