Ακύρωση Καρναβαλικών εκδηλώσεων Δήμου Σικυωνίων

0
Ανακοινώνουμε ότι οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Σικυωνίων δεν θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών [αριθ. πρωτ.13776/27-2-2020] η οποία ακυρώνει τις αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια, για προληπτικούς λόγους.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου, όλους τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου Σικυωνίων, τους εθελοντές και τους καρναβαλιστές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία για τη διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του δήμου μας.

ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ Δ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακύρωση Καρναβαλικών εκδηλώσεων Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator