Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακύκλωση ενδυμάτων – υποδημάτων στην Κόρινθο

0Η ανακύκλωση ενδυμάτων και υποδημάτων μπαίνει πολύ σύντομα στην καθημερινότητα των Κορινθίων. Η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλου και του εκπροσώπου της εταιρίας RECYCOM κ.Αράπη υπεγράφη το απόγευμα της Τετάρτης δίνοντας το «πράσινο φως» στην διαδικασία τοποθέτησης 20 κάδων κόκκινου χρώματος που, σε πρώτη φάση, προβλέπονται για την πόλη της Κορίνθου και σε σημεία που ο Δήμος θα υποδείξει.

Η ολοκληρωμένη διαχείριση μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων μειώνει τα υλικά που καταλήγουν στα σκουπίδια στο μόλις 2% και δίνει την δυνατότητα της επανάχρησης με την δημιουργία στολών εργασίας, ηχομονωτικών και θερμονωτικών υλικών, υλικών γέμισης καθισμάτων αυτοκινήτων κτλ. Ήδη 35 δήμοι σε ολόκληρη τη χώρα εφαρμόζουν την δράση, ο Δήμος Κορινθίων είναι ο 36ος. Η σύμβαση που υπεγράφη περιλαμβάνει πέραν της τοποθέτησης των κάδων,

· Συντήρηση , αντικατάσταση (σε περίπτωση φθορών) και συλλογή – μεταφορά από την εταιρία, καθώς και

· Ανταποδοτικά οφέλη για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου (μέρος ρουχισμού και 100 ευρώ ανά μήνα για αγορά τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο)
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακύκλωση ενδυμάτων – υποδημάτων στην Κόρινθο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator