ΘΕΑΤΡΟ: «Ψυχοσάββατο» από τη «Νέα Διάπλαση» Μπολατίου και τη Θεατρική της Ομάδα «Θάνος Καλαντζής»

0Η «Νέα Διάπλαση» Μπολατίου με τη Θεατρική της Ομάδα «Θάνος Καλαντζής» ανεβάζει το θεατρικό μονόπρακτο έργο του Ακαδημαϊκού Γρηγορίου Ξενόπουλου «Ψυχοσάββατο», το οποίο ανέβηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 1911, από τον θίασο της Κυβέλης.

Μια τραγωδία με Ιντερμέτζο, που διαδραματίζεται στην εξοχή της Ζακύνθου, στις αρχές του 1900. Τα κρυμμένα μυστικά, οι δοξασίες, οι προλήψεις μπλέκονται με το θάνατο, τον έρωτα και τη ζωή, μια νύχτα πριν ξημερώσει Ψυχοσάββατο...

Παρασκευή 6 Μαρτίου: 8:30μμ
Σάββατο 7 Μαρτίου: 9:00μμ
Κυριακή 8 Μαρτίου: 9:00μμ
Σάββατο 14 Μαρτίου: 9:00μμ
Κυριακή 15 Μαρτίου: 8:30μμ

Ø Στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου. – Είσοδος: 7€ Φοιτητών-Ανέργων: 5€

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Χατζηκιρλή
Μουσική Διδασκαλία χορικού: Νεκταρία Βασιλείου - Τζελέπη.
Σκηνικά: Βαγγέλης Νικολάου


Διανομή:

Πάνος Παπαδιάς,
Πόπη Παπαδοπούλου,
Μάριος Στεφανιδέλης,
Ειρήνη Χατζηκιρλή

Κορυφαία: Σόφη Ανδρικοπούλου

Χορός: 

Γεωργία Καρυώτη,
Μαριξένια Λυκούρα,
Χριστίνα Μελή,
Χάρις Μπάκουλη,
Ναταλία Σκούρτη,
Ήλια Χατζηκιρλή

Κρατήσεις: 69 45 87 1808 κος Ανδρικόπουλος Μπάμπης
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΑΤΡΟ: «Ψυχοσάββατο» από τη «Νέα Διάπλαση» Μπολατίου και τη Θεατρική της Ομάδα «Θάνος Καλαντζής»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator