Οι δεσμεύσεις Χατζηδάκη στο Δήμαρχο Κορινθίων – Ποια έργα σχεδιάζονται, ποια προχωρούν ήδη

0



Την δέσμευση του για σημαντικά έργα στο δήμο Κορινθίων έδωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης στο Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο κατά την συνάντηση τους το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση στο Κιάτο.

Ήταν μια ακόμα επαφή μεταξύ του Δημάρχου και του Υπουργού δεδομένου ότι έχουν ήδη προηγηθεί αρκετές συναντήσεις στο τραπέζι των οποίων έχουν μπει σημαντικά έργα υποδομής .

«Ως Δήμος έχουμε έτοιμες τις μελέτες για 4 σημαντικά έργα υποδομής» θα σημειώσει ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος δίνοντας τις λεπτομέρειες των έργων: « Πρόκειται για την αποχέτευση στον Σαρωνικό , την αποχέτευση στην παραλιακή ζώνη Άσσου – Λεχαίου – Περιγιαλίου ,την αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού της Κορίνθου και την αξιοποίηση των νερών του, έργο το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει καθώς επίσης και την ύδρευση με νέο αγωγό από τη Στυμφαλία. Πολύ σημαντική είναι και η δέσμευση του Υπουργού για τον αγωγό φυσικού αερίου. Είναι μια ευκαιρία αυτή που πρέπει να αξιοποιήσουμε ώστε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι δεσμεύσεις Χατζηδάκη στο Δήμαρχο Κορινθίων – Ποια έργα σχεδιάζονται, ποια προχωρούν ήδη "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator