"Αγκαλιά-ΖΩ": Προεκλογικά τους έβαλαν κλιματισμό τώρα τους παίρνουν την αίθουσα !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Απίστευτα πράγματα στο Κάτω Διμηνιό !!!
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος κος Μιχόπουλος έχοντας μπερδέψει το ρόλο του, τη διαδικασία, τα αυγά και τα πασχάλια αποφάσισε "δημοκρατικά" μόνος του (!!!!) να κάνει έξωση από την ισόγεια αίθουσα που στεγάζεται μέχρι σήμερα ο πολιτιστικός σύλλογος "Αγκαλιά-ΖΩ".
Η παρέμβαση του κου Ζούμα Ηλία (συμπολίτευση) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και επανέφερε τη διαδικασία στα γνωστά προβλεπόμενα.
Αυτό προκαλεί και εντύπωση διότι κανονικά θα έπρεπε να επέμβει η κα Γεωργίου που υποτίθεται ότι κάνει αντιπολίτευση !!!
Ο διάλογος:

Μιχόπουλος: Η κάτω αίθουσα δε δί-νε-ται στο σύλλογο, τέλος, η απόφαση είναι αυτή.
Ζούμας: Ωπα Γιάννη ώπα... 
Μιχόπουλος: Τι ώπα ώπα;;;
Ζούμας: Όχι τέτοια εδώ Γιάννη...
Μιχόπουλος: Η αίθουσα δε δί-νε-ται...
Ζούμας: Όχι Γιάννη...
Μιχόπουλος: Τι όχι;;;
Ζούμας: Όχι Γιάννη... και ποιος το αποφάσισε αυτό;;;
Μιχόπουλος: Εγώ (!!!!!!!!)

Θυμίζουμε ότι προεκλογικά η δημοτική αρχή Σταματόπουλου που στηρίζει τον τοπικό πρόεδρο είχε βάλει μέχρι και κλιματισμό στην αίθουσα για χάρη του συλλόγου... όμως οι εκλογές πέρασαν και ήρθε η έξωση !!!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Αγκαλιά-ΖΩ": Προεκλογικά τους έβαλαν κλιματισμό τώρα τους παίρνουν την αίθουσα !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator