Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου "ΤΟ ΠΑΓΟΥΡΙΝΙ": Τόσο άθλιο όσο ποτέ άλλοτε !!!

0

Μέρος πρώτο

Στο Δήμο μας έχουμε εκλέξει μια ιδιαίτερα ευαίσθητη Δημοτική αρχή.
Ειδικά σε θέματα πολιτιστικά.  Επί της οδού Κλεισθένους υπάρχει το αυτοκαλούμενο πολιτιστικό κέντρο . Είναι ένα στολίδι της πόλης , σύγχρονο, ασφαλές,με εργονομικό σχεδιασμό τέτοιο ώστε να εξυπηρετεί πολλαπλώς την πολιτιστική παραγωγή που είναι άφθονη αλλά και να προάγει τις αρχές και της αξίες που η Δημοτική αρχή έχει ορίσει για  να ξεχωρίζει ο Δήμος από τους υπόλοιπους Δήμους και να αποτελεί πρότυπο.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον προθάλαμο του πολιτιστικού μας κέντρου.
Παρατηρούμε  αμέσως την εικαστική παρέμβαση με την τοποθέτηση στον χώρο ενός ποδηλάτου από εκείνα που εξασφάλισε δωρεάν ο Δήμαρχος μας για τις μετακινήσεις των Δημοτών.
Μια περισσότερο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει μια αρχαία μετόπη τοποθετημένη εκεί που αρμόζει πίσω από έναν εξαιρετικό πίνακα ανακοινώσεων στον οποίο είναι εμφανής η σήμανση περί απαγόρευσης του καπνίσματος όπως ορίζει ο νόμος.
Στο κατάλευκο μάρμαρο, προκειμένου να τονιστεί το επίπεδο της πολιτιστικής παραγωγής, έχει εντέχνως τοποθετηθεί ένα γεμάτο αποτσίγαρα τασάκι το οποίο ολοκληρώνεται με την ύπαρξη ενός ακόμα έργου τέχνης.
Πρόκειται για ένα τραπεζάκι που εκτός από την αρτιότητα της κατασκευής του σηματοδοτεί και αυτό με την σειρά του τον χώρο.
Εξαιρετική η έμπνευση να αφεθεί στο εν λόγω τραπεζάκι ένα πλαστικό ποτήρι του καφέ γεμάτο και αυτό αποτσίγαρα καθώς και διάφορα διαφημιστικά φυλλάδια  με τρόπο που χωρίς αμφιβολία ολοκληρώνει το σύνολο και προδιαθέτει ευχάριστα τον επισκέπτη.

Παρακαλούμε να έχετε υπομονή διότι θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος επί του ζητήματος το οποίο θα είναι πλήρως διαφωτιστικό.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου "ΤΟ ΠΑΓΟΥΡΙΝΙ": Τόσο άθλιο όσο ποτέ άλλοτε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator