ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Κι άλλη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για αγροτική οδοποιία

0



800.000€ στο Φενεό

Υπογράφηκε μεταξύ του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας και του δημάρχου Σικυωνίων, Σπύρου Σταματόπουλου, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Φενεού, από Επαρχιακή Οδό Μεσινού-Αρχαίας Φενεού έως Παναγία (τμήμα Γ΄) και έως θέση “Λίμνη-Αμπέλια”». Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ 2014-2020) με ποσό 800.000€ και αφορά στην βελτίωση βατότητας δύο αγροτικών δρόμων:

1) Τμήμα Γ: Από Παναγία έως Επ. Οδό Μεσινού – Αρχαίας Φενεού, μήκους 3,2 χιλιομέτρων και πλάτους 5,50 μέτρων (δρόμος αναδασμού).

2) Τμήμα από Παναγία έως θέση Λίμνη-Αμπέλια, μήκους οδού 2,6 χιλιομέτρων και πλάτος 5,50 μέτρων (δρόμος αναδασμού).

Οι εργασίες αφορούν οδοστρωσία, διαμορφώσεις επικλίσεων και κλίσεων και τέλος ασφαλτόστρωση. Με την ολοκλήρωσή του το έργο θα παρέχει μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια στις μετακινήσεις των αγροτών στην περιοχή, αλλά και στη διακίνηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του που άλλο ένα έργο χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκούς πόρους, υλοποιείται στο δήμο Σικυωνίων, εξυπηρετώντας τον πάγιο στόχο της υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα αλλά και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Κι άλλη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για αγροτική οδοποιία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator