Μαθήτρια από το Κιάτο στο βήμα του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο - ΒΙΝΤΕΟ

1Η Μαρία Ανδρικοπούλου από το 2ο Γενικό Λύκειο Κιάτου που συμμετείχε με επιτυχία στο πρόγραμμα EUROSCOLA μαζί με άλλους 24 μαθητές από όλη την Πελοπόννησο, επιλέχτηκε από την ομάδα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο βήμα του ευρωκοινοβουλίου.
Στο παρακάτω βίντεο σε μια σύντομη ομιλία στη σημερινή συνεδρίαση στο Στρασβούργο με παιδιά από όλη την Ευρώπη.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2020

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαθήτρια από το Κιάτο στο βήμα του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο - ΒΙΝΤΕΟ"
Έξω Πρόεδρε είπε...

Συγχαρητήρια στην δεσποινίδα Ανδρικόπουλου (πρώην Μαράκι). Ελπίζω στο μέλλον να την βλέπουμε συνεχώς σ' αυτό το βήμα. Της "πάει" !!!


30 Ιανουαρίου 2020 στις 11:28 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator