ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κο ΤΕΤΡΑΔΗ

0



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ 
epivatesproastiakou@gmail.com

Προς: Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας, κο Τετράδη Χαράλαμπο 

Κόρινθος, 30/01/2020 
Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή 

Αξιότιμε κ. Τετράδη Χαράλαμπε, 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, διότι διαπιστώσαμε ότι παράγετε έργο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας. 
Εύλογα, λοιπόν, η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των κατοίκων της περιοχής. 
Αξίζει να αναφερθεί το ενδιαφέρον, ο επαγγελματισμός και η ανταπόκριση που επιδεικνύει η υπηρεσία σας προς τη παροχή αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, οι οποίες έρχονται σε συνάρτηση με τη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του πολίτη. 
Τα μέλη του Σωματείου μας, τα οποία αριθμούν πάνω από 1000 ενεργά μέλη για το 2019, είναι εργαζόμενοι κυρίως από την ευρύτερη περιοχή της Κορίνθιας, οι οποίοι καθημερινά χρησιμοποιούν τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, για την μετάβασή τους στον τόπο εργασίας τους. 

Με εκτίμηση, 

Η Πρόεδρος​ Δέσποινα Πρινιά
Ο Γραμματέας ​Νικόλαος Αθ. Κοροβέσης ​Χημικός Μηχανικός
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κο ΤΕΤΡΑΔΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator