Εντατική μονάδα εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Κορίνθου, δημιουργεί ο όμιλος Πιέτρη

0Με την παρουσία Μητροπολίτη Κορινθίας κ.Διονυσίου, του υφυπουργού έρευνας και Τεχνολογίας κ.Χρήστου Δήμα, κυβερνητικών παραγόντων, αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων, ο όμιλος επιχειρήσεων «Πιέτρης», γιόρτασε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα «Castello”, τα 25 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική αγορά και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους 400 εργαζόμενους των εταιρειών του ομίλου, οι οποίοι όπως τόνισε ο πρόεδρος του ομίλου κ.Γιώργος Πιέτρης, είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν με την δουλειά και το μεράκι τους, την ανάπτυξη όλων των εταιρειών.

Η βραδιά ήταν εξαιρετική και κύλησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξία για την νέα χρονιά.

Ιδιαίτερά συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο κ.Γιώργος Πιέτρης ανακοίνωσε την απόφαση του και του αντιπροέδρου κ.Χρήστου Πιέτρη, να δώσουν την σκυτάλη των επιχειρήσεων στα νέα γενιά και να καλέσουν τα παιδιά τους να αναλάβουν πλέον τι τιμόνι

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ.Πέτρος Πιέτρης μιλώντας στους εργαζόμενους και τους προσκεκλημένους, ανακοίνωσε την νέα επιχειρηματική πρόκληση για τον όμιλο, που είναι η επέκταση του στην αγορά των Βαλκανίων, κάτι που προετοιμάζεται μεθοδικά από τα στελέχη του ομίλου και είναι συνέχεια της επέκτασης και παρουσίας της εταιρείας στην Αμερική.

Η κατάμεστη αίθουσα σείστηκε πραγματικά όταν ο κ.Πέτρος Πιέτρης αναλύοντας τα οικονομικά μεγέθη του ομίλου που φέτος θα προσεγγίσουν τα 24 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρθηκε στην ευρεία κοινωνική προσφορά τόσο στην Κορινθία όσο και σε ολόκληρη της Ελλάδα, εξήγγειλε την χρηματοδότηση της δημιουργίας εντατικής μονάδας εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

«Στην μνήμη της γιαγιάς Αθανασίας Πιέτρη, ο όμιλος θα διαθέσει όσα χρήματα απαιτούνται για την δημιουργία μονάδας εμφραγμάτων στο νοσοκομείο της Κορίνθου σε συνεργασία με τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής κα φίλο της οικογένειας ιατρό κ.Χρήστο Χασικίδη»

Αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία στην εκδήλωση του Κορίνθιου καθηγητή καρδιολογίας της Ιατρικής σχολής Αθηνών κ.Δημητρίου Τούσουλη, που συνεχάρη τους επιχειρηματίες για την πολύ σημαντική πρωτοβουλίας τους, η οποία θα σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές.

Ηταν μία εξαιρετική βραδιά, την οποία απόλαυσαν οι εργαζόμενοι που ήρθαν από και από τα Ιωάννινα, την Ζάκυνθο, την Κώ και την Σάμο, ενώ σε απευθείας σύνδεση, χαιρέτησε ο κ.Φάνης Πιέτρης από το κατάστημα του Λος Αντζελες.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2020
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντατική μονάδα εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Κορίνθου, δημιουργεί ο όμιλος Πιέτρη "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator