Αυτοί θα φτιάξουν Ολυμπιακό στάδιο στο Κιάτο;;;

0


Γελάνε και τα βότσαλα στην παραλία μας με την εξαγγελία περί κατασκευής σταδίου Ολυμπιακών προδιαγραφών στο Κιάτο.
Μια δημοτική αρχή που απέτυχε στα πάντα και όλες οι εξαγγελίες της έχουν μείνει στα προεκλογικά μικρόφωνα, μια δημοτική αρχή που δε μπορεί να προστατεύσει 10 καμπίνες στην παραλία υπόσχεται το άπιαστο: Ολυμπιακό στάδιο στο Κιάτο !!!
Την αλήθεια για τα παραμύθια της Δημοτικής αρχής για τον αθλητισμό έδειξε με συνεχείς αναρτήσεις του ο Βαγγέλης Χουσελάς εδώ.Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοί θα φτιάξουν Ολυμπιακό στάδιο στο Κιάτο;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator