ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”

0


Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα του Συλλόγου “Απόστολος Παύλος”, στην Κόρινθο, οι Σύλλογοι “Απόστολος Παύλος” & “Απόστολος Θωμάς” μαζί με το Παράρτημα της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων πραγματοποίησαν εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών με γενικό θέμα: “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, τον συντονισμό της οποίας είχε η κ.Κωνσταντίνα Τόγια, Θεολόγος-Εκπαιδευτικός, ήταν ένα αφιέρωμα με λόγο, εικόνα και μουσική στον π.Νεκτάριο Μαρμαρινό.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο Δρ. Φυσικός, τ. Δ/ντής ερευνών Ε.ΚΕ.Φ.Ε. “Δημόκριτος”, Βασίλειος Πετρουλέας ανέπτυξε το θέμα: “Πού μας οδηγεί η ψηφιακή επανάσταση;” και ο Οικονομολόγος - Εκπαιδευτικός, Ευστάθιος Αδαμόπουλος, παρουσίασε το θέμα: “Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, νέες ταυτότητες”.

Οι δύο εισηγητές εξήγησαν με στοιχεία και παραδείγματα τα προβλήματα και τις παγίδες της ψηφιακής επανάστασης και της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, που δεσμεύουν ποικιλοτρόπως την ανθρώπινη ύπαρξη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς, και παρακολούθησε με ενδιαφέρον πολύς κόσμος.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator