Κιάτο: Νέα χρηματοδότηση 1,4 εκατ. ευρώ για Στάδιο Ολυμπιακών Προδιαγραφών!

0Νέο υπερσύγχρονο στάδιο, για τη φιλοξενία αγώνων ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών και την διοργάνωση αγώνων στίβου, δημιουργείται στο Κιάτο, χάρη στη χρηματοδότηση που πέτυχε ο δήμος Σικυωνίων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Το έργο που έρχεται να δώσει απάντηση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του δήμου Σικυωνίων, προβλέπει τη δημιουργία και λειτουργία κουλουάρ στίβου 8 διαδρομών, εγκαταστάσεων άλματος εις ύψος, εις μήκος και επί κοντώ, ρίψεων δίσκου, ακοντίου, σφύρας και σφαίρας, αλλά και την λειτουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα.

Το Δημοτικό Στάδιο Κιάτου αναμένεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων και των αθλητικών συλλόγων, αλλά και να καταστήσει το δήμο Σικυωνίων αθλητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη χρηματοδότηση του έργου, τόνισε πως: «η εξασφάλιση υποδομών και η υποστήριξη δράσεων αθλητισμού αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ενίσχυση του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της Παιδείας είναι το ασφαλέστερο όχημα για την μετάβαση σε έναν μέλλον καλύτερο για μας και τα παιδιά μας. Η δημιουργία ενός σύγχρονου Δημοτικού Σταδίου στην πόλη του Κιάτου αναβαθμίζει πολλαπλά το δήμο μας, ενώ θα δώσει τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, αναπτύσσοντας έτσι μορφές εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή μας, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την τοπική οικονομία».

Τέλος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υφυπουργό ανάπτυξης και βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα για τις ενέργειές του για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης αυτού του τόσο σημαντικού έργου.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κιάτο: Νέα χρηματοδότηση 1,4 εκατ. ευρώ για Στάδιο Ολυμπιακών Προδιαγραφών!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator