Ενημερωτική συνάντηση Μαριλένας Σούκουλη με τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Αντρέα Λυκουρέντζο

0Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο. Η κα Σούκουλη αφού συνεχάρη τον κ. Λυκουρέντζο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, παρουσίασε στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ ένα συγκεκριμένο πλέγμα θεμάτων που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία του Οργανισμού και στη Κορινθία μας.
Χαρακτηριστικά η κα Σούκουλη ανέφερε’’ Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του προέδρου ΕΛΓΑ από τον κ. Λυκουρέντζο αποτελεί ένα θετικό βήμα για τη βελτίωση της λειτουργίας του Οργανισμού. Η εμπειρία αλλά και η διαχειριστική ικανότητα του, είμαι σίγουρη ότι θα επιφέρει τις απαραίτητες αλλαγές στον Οργανισμό προς όφελος του αγροτικού κόσμου αλλά και του αγροτικού εισοδήματος. Στόχος της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης μας ήταν να τεθούν σε γνώση του Προέδρου, τα επείγοντα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Νομό Κορινθίας και ιδιαίτερα όσον αφορά τη διαδικασία των αγροτικών αποζημιώσεων. Συμφωνήσαμε, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ να επισκεφθεί σύντομα τη περιοχή μας ώστε να αποκτήσει ιδία γνώση για τα υπαρκτά θέματα, καθώς και για το βέλτιστο τρόπο που πρέπει να αντιμετωπισθούν. Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε ώστε ο ΕΛΓΑ να λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο σύστημα προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας’’. Τώρα είναι η Ώρα.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενημερωτική συνάντηση Μαριλένας Σούκουλη με τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Αντρέα Λυκουρέντζο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator