ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Δήμο Κορινθίων η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού παντοπωλείου παρουσία και του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου. Η διαδικασία κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα. Η δημοτική αρχή υλοποίησε την δέσμευση της για παροχή της διπλάσιας -σε σχέση με πέρυσι- ποσότητας σε κάθε δικαιούχο, όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει ο Δήμαρχος την Τρίτη, στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον απολογισμό των 100 ημερών.

Παράλληλα δόθηκαν και επιταγές των 50€ για αγορά τροφίμων από επιχειρήσεις της πόλης.

Ο δήμος στέκεται στο πλευρό των δημοτών που έχουν ανάγκη και με πράξεις αποδεικνύει πως μπορεί και βρίσκει λύσεις προς όφελος και ανακούφιση τους.

Ο Δήμος Κορινθίων ευχαριστεί για την στήριξη και χορηγία τους στην προσπάθεια του αυτή, τις επιχειρήσεις: ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ, ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ, ΦΥΡΚΟ και MONDELEZ ΕΛΛΑΣ.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator