Ο Δήμαρχος Κορινθίων συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση και την Ασφάλεια Κορίνθου

0Η άμεση εξιχνίαση του εγκλήματος που συντάραξε την τοπική μας κοινωνία σε βάρος 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους πριν από μερικές ημέρες και την απόδοση των υπευθύνων στην Δικαιοσύνη, επιβάλλει την δημόσια αναγνώριση και τον έπαινο στα στελέχη της Αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας και ειδικότερα το Τμήμα Ασφάλειας. 
Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό η κοινωνία να αισθάνεται πως τα εγκλήματα σε βάρος της τιμωρούνται και πως οι αρχές εργάζονται αποτελεσματικά για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας και απόδοσης του δικαίου. 
Βεβαίως, η εξιχνίαση είναι μονάχα ένα από τα καλά αποτελέσματα που καταγράφει η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας σε επίπεδο τάξης και ασφάλειας αφού, παρά τα μεγάλα προβλήματα που καταγράφονται τόσο σε μέσα όσο και σε έμψυχο δυναμικό, και οι δυο τομείς είναι σε επίπεδο υψηλό!

Ως Δήμαρχος Κορινθίων σας συγχαίρω δημοσίως δηλώνοντας την αρωγή και συμπαράσταση μου στο έργο σας!

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος 
Βασίλειος Νανόπουλος
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμαρχος Κορινθίων συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση και την Ασφάλεια Κορίνθου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator