ΜΑΝΑΒΗΣ: ΚΑΙ ΣΤΟ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ!

0



Η «Νέα Πνοή» έχει αποδείξει στα 5 χρόνια δράσης της ότι βάζει το δημοτικό συμφέρον πάνω από τα πολιτικά της οφέλη.

Για εμάς σημασία έχει να γίνονται τα αναγκαία έργα υποδομής, που έχει άμεση ανάγκη ο δήμος Βέλου-Βόχας, ανεξάρτητα από το ποιος θα πάρει το χειροκρότημα ή θα το εκμεταλλευθεί πολιτικά, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην κυβέρνηση.

Εμείς ζητάμε τα αυτονόητα έργα που έχει άμεση ανάγκη ο δήμος μας και πιέζουμε με κάθε τρόπο τον δήμαρχο να φέρει χρηματοδοτήσεις, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα τα καρπωθεί ο ίδιος.

Ας φέρει έργα, λεφτά και πρόοδο στην κοινωνία και την ζωή μας και ας μας κερδίζει.!

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς με πολύ ένταση προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε τον κ.Παπακυριάκου, να τρέξει να εντάξει έργα στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Όπως επίσημα επιβεβαιώνεται και τον Φιλόδημο, ο δήμος μας είναι τελευταίος σε εντάξεις έργων με 698.100 € και αυτά είναι τα εξής:

1. Παιδικές χαρές 219.000€

2. Προμήθεια μηχανημάτων έργου 135.000€

3. Συντήρηση σχολικών κτηρίων 88.500€

4. Υλοποίηση έργων και επενδύσεων (χύμα λεφτά που έδωσε ο Χαρίτσης πριν τις εκλογές) 256.000€

Για να γίνει σύγκριση ας δούμε τι πήραν οι άλλοι δήμοι:

Νεμέα: 18.015.000 εκ. €

Κιάτο: 7.988.131 εκ €

Ξυλόκαστρο: 3.199.647 εκ. €

Λουτράκι: 4.660.478 εκ €

Κόρινθος: 2.895.867 εκ. €

Ο κ.Παπακυριάκος προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά μας πλημμύριζε εκατομμύρια αλλά χωρίς κανένα αντίκρυσμα, όπως κάθε μέρα αποδεικνύεται με τραγικό τρόπο.

Ούτε το νέο δημαρχείο έχει ενταχθεί (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ), ούτε κάποιο άλλο, από αυτά που έλεγε ο δήμαρχος για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Όπως και με τα αντιπλημμυρικά του Βραχατίου έχασε άμεσο έργο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, περιμένοντας να πάρει από την τότε κυβέρνηση 12 εκατομμύρια, τα οποία ΠΟΤΕ δεν πήρε, έτσι και με το πρόγραμμα «Φιλόδημος», δεν κατάφερε να εντάξει κανένα αναγκαίο έργο ή δράση.

Ο υπουργός εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκος δήλωσε ξεκάθαρα:

– «Τα έργα του «Φιλόδημου» που έχουν εγκριθεί θα μεταφερθούν στα ΠΕΠ και σε τομεακά προγράμματα του ΕΣΠΑ. Όσα δεν μπορούν να ενταχθούν θα τα εξετάσουμε προς υλοποίηση από το νέο πρόγραμμα».

Δηλαδή για μία ακόμα φορά κ.Παπακυριάκο…ζήσε Μάη να φας τριφύλι…!

Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι ο υπο κατάργηση «Φιλόδημος» έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2019…!

Στον δήμο μας τα προγράμματα ΕΣΠΑ, Φιλόδημος, ΠΕΠ και άλλα περνούν αλλά δεν σταματούν εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητας της δημοτικής μας αρχής.!

Στους άλλους δήμους βρέχει προγράμματα και εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον δικό μας δήμο…πέρα βρέχει…!

Γραφείο Τύπου

ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΝΑΒΗΣ: ΚΑΙ ΣΤΟ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator