2.200 ευρώ το μήνα...; Ε, συμφέρει!

0Τόσα λεφτά εισπράττει στην Ελλάδα, μία τετραμελής οικογένεια λαθρο-προσφύγων
Το 50% το πληρώνουμε εμείς, με τους φόρους μας

Το σύστημα μαζικής παραπληροφόρησης, λειτουργεί άριστα στην Ελλάδα.

Και τα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. εξακολουθούν να μας «τυφλώνουν» με τους… δυστυχισμένους Ισλαμιστές λαθρο-πρόσφυγες, που καθημερινά εισβάλλουν αθρόα στην Ελλάδα.

Μέχρι και Μοναστήρι διετέθη προχθές για την στέγασή τους στην Πελοπόννησο, ενώ βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί με ανεύθυνα καλωσορίσματα, στην υποδοχή των μεταναστών στο Λιμάνι του Πειραιώς, όπου μεταφέρονται για την ενδοχώρα, από νησιά του Ανατ. Αιγαίου, κρατώντας πλακάτ «REFUGEES WELCOME».

Βέβαια, τους Βουλευτές και τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, ουδόλως τους απασχολεί το γεγονός ότι στέλνουν πάλι, λάθος μήνυμα, εμφανίζοντας, για μία ακόμη φορά, την Ελλάδα σαν ξέφραγο αμπέλι.

Και τι αμπέλι! Πλούσιο για τρύγημα, όπου οι λαθρομετανάστες κάνουν «Ζωή και Κότα».

Διαβάστε τα παρακάτω και θα καταλάβετε:


"Στην καταγγελία ότι «ο ελληνικός λαός φορολογείται για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας» προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής και επικαλούμενος απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε ερώτησή του, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε:


«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ως Ελληνική Λύση να διαψεύσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία! Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έχουμε απάντηση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού».
Και συνέχισε:


«Ο ελληνικός λαός φορολογείται, με βάση τα έγγραφα των υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας!
Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα.
Το δεύτερο μήνυμα είναι, βάσει των εγγράφων που έχουμε μπροστά μας, ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών.
Με βάση τα έγγραφα του ΟΗΕ».
Κατά τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, «τα 550 ευρώ που δικαιούνται κάρτα, για να παίρνει χρήματα ο κάθε λαθρομετανάστης από το ΑΤΜ, ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, που σημαίνει ότι από την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει κανένας λαθρομετανάστης, διότι 550 ευρώ επί τέσσερα άτομα που έχει ο καθένας στην οικογένειά του δίδονται μόνο για τη χώρα μας.

Είναι απόδειξη ότι όσοι έρχονται εδώ, παρά τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία, θα παραμείνουν εδώ, δυστυχώς»."

Σημείωση: Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, μία τετραμελής οικογένεια Ισλαμιστών εισπράττει στην Ελλάδα 2.200 ευρώ τον μήνα.

«Μπερεκέτια» που τα πληρώνουμε κατά 50% εμείς, οι Ιθαγενείς Έλληνες, με τους φόρους μας.

Ως εκ τούτου, να μην περιμένουμε, πως είναι δυνατόν ποτέ, να σταματήσει η εισβολή των Λαθρο-προσφύγων στην Ελλάδα.

Το σύνθημα «Ανοίξαμε και σας Περιμένουμε» του ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί και ισχύει και μάλιστα ενισχυμένο.

Σ. Κ.
"Ελεύθερη Θράκη"
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "2.200 ευρώ το μήνα...; Ε, συμφέρει!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator