Ο Δήμος Κορινθίων άναψε το δέντρο του - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0
Με μια όμορφη γιορτή ο Δήμος Κορινθίων αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην κεντρική πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κόρινθο.

Ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος απεύθυνε κάλεσμα σε μαγαζιά και πολίτες να συμπληρώσουν το εορταστικό σκηνικό στολίζοντας τα σπίτια τους και τα καταστήματα ώστε όλη η πόλη να ντυθεί στα γιορτινά της.Τη βραδιά έντυσε μουσικά η φιλαρμονική και το μουσικό σχολείο Κορίνθου.

Θεσμικοί και πολίτες έβγαζαν φωτογραφίες με φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία τις γιορτές.Το κλίμα ήταν γιορτινό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
Δείτε το άναμα του δέντρουΚαι ένα φωτορεπορτάζ από τη βραδιά.ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων άναψε το δέντρο του - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator